Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №762 від 09.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Вбитого 32-річного чоловіка знайшли у річці

Про виявлений у річці Горинь труп невідомого чоловіка до поліції першого червня ввечері повідомив житель села Кричильськ, що на Сарненщині. Загиблим виявився 32-річний мешканець сусіднього села Костянтинівка. Наразі правоохоронці проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до вбивства.

Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть чоловік помер унаслідок колото-різаних ран в області шиї та грудей. Із місця події слідчо-оперативна группа також вилучила кілограмовий камінь, який знаходився у нижній білизні загиблого, та чохол для ножа.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

32-річний чоловік ніде не працював і раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

На Березнівщині під час обшуків вилучено бурштин

та знаряддя, призначене для незаконного промислу

За результатами проведення погоджених Сарненською місцевою прокуратурою та санкціонованих судом обшуків в Березнівському районі за місцями проживання 3 громадян правоохоронними органами 2 травня вилучено знаряддя, призначене для незаконного видобування бурштину, а саме - 2 мотопомпи заводського виробництва, 2 шрайбери, 4 тички, водозабірний шланг, 12 пожежних рукавів, а також 300 г «сонячного каміння».

Зазначені слідчі дії проведені у рамках кримінального провадження, що розслідується органами поліції за ч. 2 ст. 240 КК України за фактом незаконного видобування бурштину-сирцю у лісовому масиві поблизу села Князівка Березнівського району.

Процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні здійснює Березнівський відділ Сарненської місцевої прокуратури.

Матеріали Березнівського відділу Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області

Й досі грали на автоматах…

Працівники управління захисту економіки в Рівненській області припинили діяльність гральних закладів у Рокитному та Вараші, вилучивши 17 «одноруких бандитів».

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України, правоохоронці провели обшук у розважальному закладі Вараша, де вилучили сім гральних автоматів.

Крім того, у Рокитному працівники поліції в нежитловому приміщенні виявили зал ігрових автоматів із десятьма «однорукими бандитами».

Наразі правоохоронці встановлюють власників гральних закладів. Відповідно до санкції статті їм загрожує покарання у виді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Триває досудове розслідування.

Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією з приводу функціонування гральних закладів на Рівненщині, повідомляйте у відділ поліції або телефонуйте на спецлінію «102». Конфіденційність гарантуємо.

09.06.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2016p. 
На головну сторінку