Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №762 від 09.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині відбувся обласний шаховий турнір

На Рівненщині відбувся обласний шаховий турнір

Відбувся обласний шаховий турнір пам`яті президента Здолбунівської школи федерації шахів Олександра Ковальчука, який проводили 4 і 5 травня.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» повідомив Володимир Ковальчук:

«Що ж, черговий Всеукраїнський шаховий турнір пам’яті мого батька, Олександра Ковальчука, завершився. Маємо переможців та чудові враження! Шаховий турнів пам’яті Олександра Ковальчука проходив 4-5 червня 2016р. у м.Здолбунові за підтримки Радикальної партії Олега Ляшка. З’їхалося на нього 80 учасників з різних районів Рівненщини, були й гості з Вінницької, Волинської, Житомирської, Луганської, Львівської, Чернігівської, Хмельницької областей. А перемогли у турнірі рівняни - Андрій Дем’янюк посів перше місце, Роман Боришкевич – друге. «Бронза» - у Ігоря Кононця з Костополя. Утім, призи отримали шестеро кращих гравців. Переможців визначали і в інших номінаціях. Скажімо, спеціальний приз найстаршого учасника отримав Михайло Коломійчук зі Здолбунова, якому уже виповнилося 90 років! Перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в загальний залік Кубка області.

Приємно і радісно, що ці змагання є традиційними, впевнений, що так буде і надалі. Адже це – данина пам’яті мого батька, який свого часу був президентом Здолбунівської районної федерації шахів. Після завершення змагань разом з друзями батька ми поклали квіти на його могилу, вшанували його пам’ять… Згадали, якою він був людиною, скільки хороших справ встиг зробити. А Петро Борисюк, батьків товариш, прочитав ще таку щиру посвяту:

«Ти жив, творив, дружив, любив, грав в шахи

і не скорився долі на заздрість ворогам

Сьогодні традиційно син і друзі

– з тобою вип’ємо сто грам»

Тож щиро дякую усім, хто брав участь в організації турніру, усім його учасникам. Особлива ж подяка – моєму батькові…».

09.06.2016Олександра НАГОРНА



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2016p. 
На головну сторінку