Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №764 від 23.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Прес – реліз Рівненської обласної організації Блоку Петра Порошенка партія «Солідарність»

Ситуація, що склалася навколо Рівненської обласної ради, є ганебною. Фактично, група депутатів від однієї політичної сили ставить себе вище за всіх інших депутатів і відкрито ігнорує мешканців області. Адже на виборах до обласної ради, які пройшли менше року тому, ці мешканці висловили свої політичні уподобання. На жаль, меншість в обласній раді не хоче з цим змиритися і усілякими шляхами розвалює Рівненську обласну раду. Дана ситуація лише шкодить нашій області і погіршує соціально-економічну ситуацію на Рівненщині, що на руку лише ворогам України.

Ситуація на сесії обласної ради, яка відбувалась 17 червня, наочно демонструє деструктивність такої лінії поведінки.

Група депутатів Верховної Ради паралізувала обговорення та прийняття вкрай необхідних для області рішень. Вони силовим шляхом прагнули здійснити захоплення влади в обласній раді. Фактично, умов для нормальної роботи обласних депутатів не було. Все це обурило не лише самих народних обранців, а й сотні мешканців області, які вимагали від цих же нардепів покинути сесійну залу та дати можливість приступити до нормального обговорення питань.

На наше глибоке переконання така поведінка свідчить про неповагу деяких депутатів Верховної Ради від однієї з політичних сил до мешканців області, та бажання за всяку ціну унеможливити нормальну роботу Рівненської обласної ради. Ми в чергове звертаємо увагу на те, що наша обласна рада повинна спокійно працювати над тим, щоб Рівненщина активно розвивалася.

23.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2016p. 
На головну сторінку