Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №764 від 23.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Олексій Муляренко підписав Угоду про співпрацю з Рівненським земляцтвом

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та керівник Ради МГО «Рівненське земляцтво» Микола Якимчук підписали Угоду про співпрацю.

Підписуючи документ, Олексій Муляренко зазначив, що це один із кроків задля розвитку Рівненщини. «Підтримка Рівненщини земляками, які живуть у столиці, однозначно сприятиме більш успішній реалізації наших проектів на території краю, а також позитивному іміджу області», - наголосив керівник Рівненщини.

Договір, зокрема, передбачає співробітництво у вирішенні актуальних питань життя області, пропагуванні духовних надбань Рівненщини, а також зміцненні ділових, творчих і культурних зв’язків із Києвом та іншими регіонами України.

Серед основних завдань співпраці – зосередження зусиль задля модернізації економіки області, реалізація комплексу заходів, оздоровлення та благодійна допомога дітям соціально незахищених категорій, національно-патріотичного виховання молоді.

Також підписанти зобов’язалися сприяти проведенню в області Рівненської ліги сміху та міжнародного фестивалю «Шалантух». У рамках Договору пройдуть змагання на Кубок Земляцтва та акція «Комп’ютер – у рідну школу». Також заплановане видання книги «Люди бурштинового краю» про видатних рівненчан.

Дана Угода укладена на два роки. 

Договір є чотирьохстороннім. Раніше документ підписали голова облради Олександр Корнійчук, міський голова Рівного Володимир Хомко, а також почесний голова МГО – перший Президент України Леонід Кравчук.

Нині МГО «Рівненське земляцтво» об’єднує більше 750 вихідців з Рівненщини. Серед них – відомі політики, діячі науки, культури, мистецтва.

23.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2016p. 
На головну сторінку