Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №262 від 19.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Замість автовокзалу - торговий центр?

Замість автовокзалу - торговий центр?

У Рівному побудують новий автовокзал. На місці нинішнього зведуть черговий торговий центр. Про це повідомив міський голова Рівного Віктор Чайка.

За його словами, міська влада вже знайшла інвестора, який готовий вкласти гроші у будівництво. Уже навіть місце обрали: поблизу зоопарку, на виїзді з Рівного до Києва. Віктор Чайка каже, що у 80-их роках минулого століття нинішній автовокзал уже мав змінити прописку. Втім, тоді через відсутність грошей велике автовокзальне переселення відклали. Тепер про давні справи згадали знову і вже думають, що робити з нинішнім автовокзалом. Чиновники не виключають, що тут може з’явитися ще один супермаркет або торговий центр. Утім, для нинішнього керівництва автовокзалу будівельні плани міської влади стали справжньою несподіванкою.

- Як на мене, то рішення будувати новий вокзал є нелогічним, - прокоментував плани міської влади начальник Рівненського автовокзалу Микола Синюк. - Оскільки, нібито, нове приміщення має з’явитися поруч, а тому жодних транспортних проблем не вирішить. Якщо вже будувати, то в районі Боярки, там і транспортні розвилки кращі, й об’їзна поруч. І взагалі, як можна робити подібні заяви, коли автовокзал вже понад 10 років є приватизованим?!

19.10.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2006p. 
На головну сторінку