Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №764 від 23.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному вшанували жертв нацистської агресії

У День скорботи, 22 червня, у Рівному вшанували всіх українців, які загинули під час Другої світової війни.

Вінки та квіти до могил солдатів на військовому меморіальному кладовищі «Дубенське» поклали перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Юрій Приварський, керівництво міста, ветерани, силовики, військові та небайдужі рівняни. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх загиблих.

«Сьогодні ми знову осмислюємо цінність свободи і незалежності. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ця пам’ять робить нас сильнішими і є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні. Адже ми знаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Усім тим мужнім воїнам, які зараз боронять нашу землю від ворога, бажаю сили та витримки і нехай Господь оберігає їхні життя», - зазначив Юрій Приварський.

В «Молодій гвардії» вже оздоровилися 180 рівненських школярів

Чергова група рівненських школярів поїхала на відпочинок в Український дитячий центр «Молода гвардія».

40 соціально-незахищених дітей, а також обдаровані учні відпочиватимуть в одеському таборі декілька тижнів.

Загалом цьогоріч в «Молодій гвардії» вже оздоровилися 180 школярів. Це сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, інваліди, із малозабезпечених сімей, діти учасників бойових дій та обдаровані учні.

Вже завтра 11 дітей пільгових категорій з Рівненщини поїдуть в «Артек» - Міжнародний дитячий центр, що знаходиться в Пущі-Водиці на Київщині.

Путівки у ці табори закуповуються за державні кошти та надаються Міністерством соціальної політики України.

У ДТП на Сарненщині травмувалися жителі Київської області

20 червня на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу села Федорівка сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали водій і троє жителів Київщини, пасажири автомобіля «RENAULT Kangoo».

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 34-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем «RENAULT Kangoo», рухаючись зі сторони міста Сарни в напрямку Києва, не впорався із керуванням, допустив з’їзд у кювет, у результаті чого легковик перекинувся.

У результаті ДТП водія, 32-х та 81-річного пасажирів після надання медичної допомоги у Сарненській центральній районній лікарні відпустили додому, а 79-річного пенсіонера госпіталізували у травматологічне відділення із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом склепіння черепа, заритий перелом правої ключиці. Зараз його життю нічого не загрожує.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації

ГУНП в Рівненській області

23.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2016p. 
На головну сторінку