Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №764 від 23.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Прихистив, а потім вдарив ножем у шию

Конфлікт розгорівся 18 червня у квартирі 33-річного жителя селища Квасилів Рівненського району. Тривав він не довго, бо господар схопив ножа і вдарив ним свого 36-річного товариша.

33-річний уродженець Рівного проживав у квартирі 37-річної квасилівчанки. Разом вирішили прихистити 36-річного уродженця Житомирщини, який постійного місця проживання не мав. Так мешкали близько двох місяців і підробляли вантажниками на місцевому ринку.

Того дня вони обоє повернулися додому та сіли до столу. За чаркою між чоловіками почалася сварка, під час якої господар схопив кухонний ніж і вдарив ним свого товариша у шию.

Лікарі швидкої медичної допомоги з діагнозом сліпе ножове поранення з пошкодженням спинного мозку госпіталізували потерпілого у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

«Чоловіка у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України затримано та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Вадим Нагорний. — Готуються матеріали щодо обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі».

Щодо потерпілого лікарі нічого не прогнозують, адже у чоловіка паралізовані нижні кінцівки, його стан важкий.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що зловмисник вже перебував на лаві підсудних за скоєння хуліганства та незаконного зберігання наркотичних засобів. Також тринадцять разів притягувався до адміністративної відповідальності та перебуває на обліку у поліції як сімейний насильник та особа, що причетна до незаконного обігу наркотиків.

23.06.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2016p. 
На головну сторінку