Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №764 від 23.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Єгор Попович: «На пропозицію виступати за «Верес» погодився без вагань»

Єгор Попович: «На пропозицію виступати за «Верес» погодився без вагань»

У період літнього міжсезоння НК «Верес» - чи не найбільш активний клуб Першої ліги на трансферному ринку. Станом на сьогодні контракти з червоно-чорними вже підписали шестеро новачків. Один із них - двадцятичотирирічний голкіпер Єгор ПОПОВИЧ. Він приєднався до команди Народного Клубу «Верес» на правах вільного агента і вже працює на передсезонних зборах разом із новими партнерами. Запевняє, коли отримав пропозицію з Рівного – не вагався жодної хвилини.

- Єгоре, як ти потрапив до Рівного?

- Упродовж другої частини минулого чемпіонату я був гравцем команди Першої ліги ФК «Полтава». Але не мав там ігрової практики. Потім мені зателефонував Володимир Іванович Мазяр. Разом із ним ми вже працювали у дніпродзержинській «Сталі». Він запропонував знову попрацювати під його керівництвом. Я одразу погодився. Без вагань.

- Вирішальну роль зіграв фактор Володимира Мазяра?

- Сукупність факторів. В мене були й інші пропозиції. Але мені дуже подобається саме на Західній Україні. Тутешня атмосфера, люди. Свого часу я виступав за тернопільську «Ниву» і враження від міста залишилися лише найкращі. Вірю, що так само комфортно почуватимусь і у Рівному. Фактор тренера – також зіграв свою роль. Завжди простіше грати під керівництвом того тренера, якого ти вже знаєш.

- Чи бачив ти матчі за участю команди НК «Верес»?

- Бачив лише фрагменти матчів в інтернеті. Із побаченого можу підсумувати: наприкінці сезону команда демонструвала таку гру, до якої я звик ще у «Сталі». Немає якоїсь неймовірно технічної гри, «бразильських фінтів». Все просто, але ефективно і, що найголовніше, така гра приносить результат.

- Чи багато людей ходило дивитися на домашні матчі твоєї попередньої команди?

- У Полтаві більшість людей все ж ходять на матчі «Ворскли». Домашні поєдинки ФК «Полтава» збирають тисячу-півтори вболівальників. Знаю, що у Рівному цей показник значно вищий. Це також справило на мене враження. Ніколи не доводилося грати перед такими заповненими трибунами.

- Які завдання ставиш перед собою у новій команді?

- Грати. Звісно, хочеться підкорити з «Вересом» якомога вищі вершини, але найголовніше для футболіста – це грати і отримувати задоволення від гри.

23.06.2016Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне) 



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2016p. 
На головну сторінку