Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №765 від 30.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Володимир Ковальчук продовжує боротьбу, але вже не в кріслі голови Рівненської облради

На своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» Володимир Ковальчук повідомив:

«Буду відвертим, цей крок дався мені не легко, але Вітчизна, люди, їх спокій та добробут для мене завжди будуть дорожче власних амбіцій.

Переживши чи не усі кола пекла, я готовий іти далі. Але усвідомлюю, що заради людей краще зробити паузу. Тим паче, посада ніколи не була і не буде для мене самоціллю.

Моя мета - як і усієї нашої команди - звільнити і захистити Україну від ворога зовнішнього - окупантів - і ворога внутрішнього: олігархії, корупції, несправедливості, кон’юнктурності політиків, продажності чиновників, надзвичайно низького рівня політичної культури, тотальної відповідальності на усіх рівнях.

Бог свідок, ставши головою обласної ради, я зробив все, що було в моїх силах, і, можливо, навіть більше, для рідного краю. На жаль, через інтриги і кулуарну візантійщину у мене не було можливості повноцінно реалізувати свої задуми. Значить, так на небі написано.

Бог ніколи не дає людині випробовувань більше, ніж ця людина здатна витримати.

«Проти рожна перти,

Проти хвиль плисти,

Сміло аж до смерти 

Хрест важкий нести...»

- писав засновник нашої Радикальної партії Іван Якович Франко.

Довівши незаконність свого звільнення у судах усіх інстанцій, заради спокою у області я з власної волі написав заяву про звільнення.

І, зваживши усі аргументи pro et contra, з усією відповідальністю заявляю, що на найближчій сесії обласної ради не виставлятиму свою кандидатуру на голову ради.

Сподіваюсь на розуміння однодумців.

Залишаюсь у команді і продовжую боротьбу.

Україні - бути!».

30.06.2016Олександра НАГОРНА



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2016p. 
На головну сторінку