Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №765 від 30.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Весілля закінчилося у відділі поліції

Весілля закінчилося у відділі поліції

26 червня, близько 22 години до поліції надійшло повідомлення жителя Вараша про масову бійку зі стріляниною поблизу одного із розважальних закладів.

Слідчо-оперативна група встановила, що під час гулянки на весіллі між жителями села Воронки Володимирецького району та місцевими мешканцями виник конфлікт. Його учасники з’ясовувати стосунки продовжили на вулиці, влаштувавши бійку.

На допомогу варашівцям приїхали понад півсотні осіб. Частина з них зайшла до приміщення закладу та забарикадувала двері, а інша – продовжила бійку на вулиці.

На місце події було направлено три екіпажі приданих сил «Дніпро-1», які і припинили бійку. З місця події правоохоронці вилучили гільзи для травматичного пістолету.

У результаті сутички пошкоджено автомобіль «Mersedez E 320», який був припаркований поблизу розважального закладу. Наразі за медичною допомогою ніхто з її учасників не звертався.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до 7 років. Правоохоронці встановлюють обставини події та усіх осіб учасників бійки.

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області

Пізніше прес-служба поліції в Рівненській області додала, що у розважальний заклад було направлено 20 осіб спецпризначення «Дніпро-1» задля врегулювання ситуації. Адже як відомо, Вараш – супутник Рівненської атомної електростанції, тому можливе виникнення будь-якої критичної ситуації. А ті особи, які викликали поліцію, повідомили, що ситуація важка – «ледь не з автоматів стріляють і гранати кидають».

Того дня було опитано 30 осіб, пізніше – їх відпустили, потерпілих на той момент не було. Однак під вечір надійшло звернення від чоловіка про тілесні ушкодження, які він отримав внаслідок сутички в кафе.

30.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2016p. 
На головну сторінку