Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №765 від 30.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

СЕРГІЙ ГЕРАСИМЕЦЬ: «НИНІШНІЙ «ВЕРЕС» МОЖЕ ДОСЯГНУТИ СЕРЙОЗНИХ ВИСОТ»

У заключному контрольному матчі першого тренувального збору проти стрийської «Скали» півзахисник команди Народного Клубу Сергій ГЕРАСИМЕЦЬ оформив дубль. Тим самим - допоміг команді здобути більш, ніж переконливу перемогу над суперником - 6:0.

- Сергію, розкажи про себе та про те, як потрапив до Народного Клубу...

- Родом я з Києва. До восьмого класу займався футболом у футбольній школі столичного «Динамо». Потім переїхав до Санкт-Петербургу (там живе мій тато), де закінчив футбольну школу «Зміна». Після цього повернувся в Україну. Мій перший професіональний клуб - «Інтер» (Боярка). Клуб - однорічка, можна сказати. Згодом виступав за «Княжу» (Щасливе). Ще згодом - потрапив до тренера Федорчука у «Нафком» (Бровари). З цим тренером пов`язаний певний злет у моїй кар`єрі. Як і деяких інших київських футболістів, він запросив мене до вінницької «Ниви». Разом ми вийшли з Другої ліги до Першої і там доволі пристойно виступали. З часом і цей клуб, щоправда, розвалився. Але в мене вже був певний досвід. Були й пропозиції. Два роки відіграв разом із Сергієм Борзенком за «Геліос». Потім - ще два роки за «Гірник-Спорт»...

Як я потрапив у «Верес»? Мабуть, як і всі інші. Зателефонував головний тренер. Після особистої розмови з ним я погодився. 

- Що чув про Народний Клуб раніше?

- Свого часу я грав проти «Вереса» за вінницьку «Ниву». Тому знав цю команду. Потім, щоправда, «Верес» зник. А про Народний Клуб вперше дізнався від свого екс-одноклубника Артема Цурупіна. Навесні ми разом виступали за «Гірник-Спорт». Знаю, що він увійшов в історію НК «Верес», як автор першого голу в історії відродженого клубу. Артем розповідав багато цікавих речей. Про вболівальників, про шалену увагу з боку громадськості. Для прикладу, у «Гірнику-Спорт» усього цього не було. Там до команди дуже малий інтерес з боку населення.

- Який із твоїх попередніх клубів вважаєш найбільш комфортним для себе?

- Вінницьку «Ниву». Там у нас зібрався чудовий і дуже дружній колектив.

- Які завдання ставиш перед собою у Народному Клубі?

- Найголовніша мотивація, чому я погодився на пропозицію приєднатися до НК «Верес» - це те, що клуб ставить перед собою серйозні завдання. Знаючи футболістів, які зараз у команді - розумію, що нинішній «Верес» може досягнути серйозних висот.

- Назви свій улюблений футбольний клуб та футболіста.

- «Реал» (Мадрид) і Кріштіану Роналду.

30.06.2016Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2016p. 
На головну сторінку