Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №765 від 30.06.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Шарлотка з корицею та яблуками

Шарлотка з корицею та яблуками

Інгредієнти: Яблука – 6 шт. Пшенична мука – 1 ст. Цукор – 1 ст. Яйця – 3 шт. Кориця – 1 ст. л. Дрібка соди.

Приготування:

Відділити білки від жовтків;

Взбити білки з цукром;

Добавити жовтки, муку і соду;

Яблука порізати на шматочки, викласти в форму;

Присипати корицею;

Залити тістом;

Випікати в духовці на 220 градусах 30 хвилин.

Смачного!

30.06.2016



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2016p. 
На головну сторінку