Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №765 від 06.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Як розважити у вихідний день?

Ось і настали вихідні дні. У п'ятницю ми смакуємо, як чудово проведемо час і ось вже субота. Час пролітає стрімко, а відчуття відпочинку як не було, так і немає. Як шкода якщо і недільний день пройде як завжди: за переглядом телевізора і ходінням по магазинах. Що ж робити, щоб вихідні дні приносили радість і відчуття відпочинку?

Як до відпустки, який буває раз на рік, до вихідних треба готується: заздалегідь і намітити план, що виходить із ваших бажань і можливостей. Можна пограти за компьютером http://sloty-na-dengi.com/ або сходити в кіно, театр, цирк, а можна присвятити своє дозвілля активному відпочинку. Наприклад, катання на ковзанах, лижах, сноуборді, санках або Ледянка. Стрімко пролітають зимові дні і не хочеться їх втрачати, перебуваючи в ліні і бездіяльності. Активний відпочинок на природі - найкраща розвага.

Слід згадати, що красивих місць навколо безліч. Взяти хоч Кувандик, адже його називають другою Швейцарією. Гори там дуже гарні, причому, зручні для катання на лижах і сноубордах для всіх бажаючих. Я є фанатом цих місць і місцевої уродженкою.

А якщо після катання, довгого перебування на освіжаючому повітрі в баньку «зайти», Ось насолоду! Як відомо, баня - найкращі ліки для душі і тіла, Саме в парній можна і здоров'я поправити і настрій підняти. Чи це не розвага? А щоб пар був цілющим, в гарячу воду, яку піддають на піч, додають ароматні рослинні зілля. Бувають такі любителі парній, що розпарюють в тазику ромашку, материнку і чебрець, листя берези і липи. Виходить чудовий банний коктейль. До вихідних треба готуватися.

У місті теж чудово можна відпочити і розважитися, наприклад, відвідавши каток і під приємну музику покататися і отримати чималий заряд енергії і гарного настрою. Можна відвідати свою дачну ділянку або дачу своїх друзів і нагулювати апетит, гуляючи в околицях пішки або на лижах. А в цей час хтось з ваших друзів, великий умілець за частиною приготування шашлику, священнодіє над маринованим м'ясом і ось вже ви дружною компанією сідаєте за стіл. Скільки позитивних емоцій, незабутніх вражень.

06.07.2016Олена Терехова



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2016p. 
На головну сторінку