Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №263 від 26.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політика

За "Рівнесільмаш" вступилися "регіонали"

Не полишають ідеї відродити це колись потужне підприємство народні депутати від Партії Регіонів. Про це Василь Берташ і Павло Сулковський розповіли на прес-конференції.

Оскільки Павло Сулковський входить до Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, то пообіцяв серйозно відстоювати позицію щодо потужного колись підприємства-гіганта “Рівнесільмаш”. Нині він бере участь у розробці в уряді стратегічної програми машинобудування.

- Ми на своєму Комітеті у Верховній Раді порушували питання щодо створення міністерства машинобудування сільськогосподарської техніки. Зараз це питання перебуває на розгляді у Кабміні. Віктор Янукович доручив багатьом міністерствам розробити програму зі стратегічного розвитку машинобудування в Україні. Зокрема 60 відсотків питомої ваги стратегії буде займати виробництво техніки для села. Саме у цій програмі розвитку машинобудування, я буду серйозно відстоювати позицію по Рівнесільмашу, - зазначив Павло Сулковський.

Василь Берташ, побувавши у 5 районах області, дуже стурбований рівнем заборгованості із зарплати. У деяких районах Рівненщини не вистачає на це по 2-3 мільйона гривень. Хоча на погашення соціальних боргів спрямували кошти, отримані від продажу “Криворіжсталі”. Тому з ініціативи Партії регіонів в уряді створено комісію, яка й з’ясує куди ж насправді поділися 24 мільярди гривень.

- Коли я був на засіданні бюджетного комітету, голова комітету сказав, що у цьому році не буде бюджету проїдання. Бюджет, який буде розроблений за всіма статтями назвемо бюджетом правди, - додав він.

26.10.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2006p. 
На головну сторінку