Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №768 від 21.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Усі квитки на другий авіарейс з Рівного на Туреччину – продані

Рівненський аеропорт готується до відправки другого регулярного чартерного рейсу до Анталії.

Виліт літака відбудеться у неділю, 17 липня.

За словами представників туристичної компанії TPG, усі квитки на літак продані.

Водночас, на території летовища проводяться роботи, що пов’язані із підготовкою сектора прильоту пасажирів. За дорученням голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка координує роботу по підготовці аеропорту до прийому пасажирів його заступник Ігор Тимошенко.

«Зараз ми готуємося не тільки до відправки пасажирів до Туреччини, а й прийому тих, хто минулої неділі полетів на відпочинок. А це 165 дорослих та 13 дітей. У зв’язку з цим в аеропорту проводяться роботи із розприділення потоку пасажирів», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Тож на території летовища облаштовують таблички прикордонного та митного контролю, оновлюють розмітку на злітних смугах.

Також під час прильоту відпочиваючих з Анталії, на території аеропорту функціонуватиме представництво банку. Тому люди матимуть змогу на місці сплатити мито на цінні покупки, що привезені з-за кордону.

Нагадаємо, тиждень тому, вперше за останні 10 років, з Рівненського аеропорту відправився регулярний чартерний рейс до Анталії.

Повернення в область чартерних авіарейсів стало можливим завдяки співпраці обласної влади, туристичної компанії TPG та авіакомпанії BRAVO AIRWAYS.

21.07.2016Прес-служба Рівненської ОДА



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2016p. 
На головну сторінку