Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №768 від 21.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Платники податків Рівненщини: стали відомі імена кращих із кращих

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко урочисто привітав сумлінних платників податків.

Під час регіонального туру конкурсу щорічного Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2015» керівник Рівненщини вручив їм відзнаки.

Найсумлінніших платників визначали у галузях промисловості, будівництва та сільського господарства. Також найкращих вибрали у сфері права, консалтингу, наукової та технічної діяльності, торгівлі, послуг, транспорту та зв’язку.

Загалом на конкурс надійшло більше 80 заявок платників податків, втім найкращими стали – 29.

Водночас 9 переможців змагатимуться на Всеукраїнському рівні. Серед них – Рівненський домобудівний комбінат, ПМП НВФ «Прод­екологія», ТОВ «Українська сірникова фабрика», ПП «ПАТАР», ТОВ «БРВ ЛІСТРАНС», ДП «Сарненське лісове господарство», ФГ «Млинівська ­ЧАЙКА», ТОВ «АГРО-КОНСАЛТ АВ», ПП «ДЕМЕТРА».

Керівник області Олексій Муляренко подякував підприємцям за їхню сумлінну роботу.

«Я сам ще недавно був приватним підприємцем і чудово розумію наскільки не просто в нинішніх умовах зберегти працювати бізнесменам. Тому сьогодні особливо приємно відзначити тих, хто незважаючи ні на що продовжує створювати робочі місця, покращувати умови праці та забезпечувати рентабельність підприємства. Не слід забувати, що державна скарбниця наповнюється завдяки тим податкам, що ви сплачуєте», - зазначив Олексій Муляренко.

Разом з тим, заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко відзначив, що обласна адміністрація всіляко сприятиме підприємцям в тому, аби в області комфортно їм працювалося.

«Платник податків – це та людина, те підприємство, навколо якого крутиться вся економіка. Все, що відбувається в державі залежить від платників податків. Водночас влада повинна нести відповідальність за те, аби правильно і прозоро розприділяти та використовувати фінансовий ресурс», - зазначив Ігор Тимошенко.

Також під час урочистостей керівництво області привітало бухгалтерів із професійним святом.

21.07.2016



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2016p. 
На головну сторінку