Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №768 від 21.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Волинське дербі перетворилося на футбольне шоу

Волинське дербі перетворилося на футбольне шоу

Спаринг. «Верес» (Рівне) – «Волинь» (Луцьк) – 1:1 (0:0).

Рівне, стадіон «Авангард», 18 липня, 18:00, 4500 глядачів.

Суддівська бригада: Сергій Секунда, Павло Супрунюк, Назарій Бас (усі - Луцьк). 

«Верес»: Когут, Зозуля, Борзенко - К, Западня, Герасимець, Кучеров, Орловський, Волошинович, Степанюк, Сікорський, Неплях – Попович, Ралюченко, Задоя, Сергійчук, Білий, Ткачов, Яворський, Пучковський, Пінчук, Єсип. Головний тренер – Володимир Мазяр.

«Волинь»: Кічак, Зубейко, Гвелеціані, Шабанов, Калінін, Фаворов, Богданов, Бобко, Герасимюк, Діденко-К, Довбик – Неділько, Гуменюк, Никитюк, Задерецький, Харатін, Шаповал, Дудік, Мемешев, Петров, Горопевшек, Козьбан. Головний тренер – Віталій Кварцяний.

Голи: Ралюченко (74) – Горопевшек (67) 

Попередження: Ралюченко.

Анонсоване Волинське дербі, що майже через двадцять років знову відбулося на рівненському стадіоні «Авангард», повністю виправдало сподівання вболівальників. Попри товариський статус, на трибунах був майже аншлаг.

Не підвели і футболісти. Гра видалася багатою на моменти. У «Вереса» до перерви кілька нагод мав Руслан Степанюк. Одного разу він навіть влучив у стійку. Мала свої нагоди і «Волинь», але Богдан Когут ліквідував кілька стовідсоткових моментів.

Після перерви тренери почали змінювати склади, і, зрештою, саме свіжі гравці відзначилися. У гостей масовану атаку головою замкнув Міха Горопевшек. Але досить швидко рівняни відігралися, простріл Вадима Яворського замкнув Андрій Ралюченко. Мали команди й інші шанси забити, але гра завершилася бойовою нічиєю – 1:1.

Не підвели сподівання публіки і харизматичні тренери команд. Володимир Мазяр та Віталій Кварцяний були активними учасниками гри, знаходячи потрібні слова і для футболістів, і один для одного.

Додали елементів пірошоу і ультрас гостей, які раз-пораз підривали петарди, а після голу кинули «димовуху». Господарі відповідали на це своєю голосовою підтримкою.

У підмсумку футбольне свято вдалося. А Рівне отримало чудове прев’ю перед стартом у чемпіонаті.

До слова, для «Вереса» це вже був десятий контрольний матч під час міжсезоння. В активі команди вісім перемог та дві нічиї. Зокрема, рівняни провели три поєдинки з прем’єрліговими суперниками, в яких обіграли «Карпати» - 1:0, а також зіграли унічию з «Зіркою» - 0:0 та «Волинню» - 1:1.

21.07.2016Інформаційна служба НК «Верес» 



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2016p. 
На головну сторінку