Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №263 від 26.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нам пишуть

Добродій у погонах

У наш час існує думка, що міліція, яка працює у нашій країні, вже давно забула про благородство, справедливість та взаємодопомогу. Проте, у моєму житті сталася історія, яка змінила моє уявлення про працівників внутрішніх справ.

Цього року, на День молоді, у нашому місті був прекрасний концерт. Я не могла його пропустити, тому ми з подругою поїхали в центр Рівного, де він і відбувався. Дійство вже розпочалося, але нам захотілося попити води. навколо були сотні людей, і не знаю як, але ми загубилися. Це б нічого, але всі мої речі - гроші, телефон були у Юлі. Я блукала серед натовпу, не знаючи, що робити. Адже пішки йти додому - дуже далекий шлях.

У відчаї опинилася десь за сценою, а там було дуже багато міліціонерів. Один із них підійшов до мене та розпитав про те, що трапилося. Він дійсно перейнявся цією ситуацією і запропонував допомогу, а саме, гроші, щоб доїхати додому, навіть хотів посадити на таксі, але мені вистачило й однієї гривні, яку він мені дав.

Подякувавши, я попрямувала на зупинку, де і зустріла подругу. Розповіла їй цю історію, яку ми згадуємо до сьогоднішнього дня. І користуючись нагодою, хочу ще раз подякувати добродію в погонах та заявити, що світ не без добрих людей.

26.10.2006Учениця РДГГ № 7 м. Рівного



Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2006p. 
На головну сторінку