Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №769 від 30.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Секрети ігрових автоматів.

Реальні історії колишніх гравців.

Влад, будучи вже шибко напідпитку, встав і рішучим кроком пішов до сусіднього столика, де молоденькі дівчата років 22-23, з вигляду студентки, щось емоційно обговорювали між собою, попиваючи апельсиновий сік з трубочкою.

- Дівчата! Вітання!

При цьому дві інші дівчата з далекого столика, які півгодини вже пили пиво з однієї пляшки і періодично будували оченята нашим героям, були явно розчаровані, що хлопці підійшли ні до ним.

- А можна ми з моїм другом, товаришем і братом, або з кимось із них складемо

вам компанію? Щоб не нудьгували, так би мовити!

Дівчата замовкли, збиті з думки і трохи шоковані настільки безпардонним втручанням в їх розмову, презирливо оглянули гостя, і повністю ігноруючи незваного гостя, продовжили розмовляти між собою!

- Звичайно! Слабкого кожен може образити! - Награно випнувши нижню губу, зауважив Морозов. Він зайшов до парочки за спину. - Були б у мене такі попки, я б теж не вітався!

- Послухайте, юначе! - Звернулася тоді одна з дівчат, чиї фарбовані руде волосся, на думку Влада, не зовсім шикарно гармоніювали з її карими очима, - Ми зі своєю подругою дуже давно не бачилися, нам багато що треба обговорити і вирішити, тому ми б хотіли побути одні!

- Який збіг! Знала б ти, скільки років не бачилися ми з моїм другом, товаришем і братом! Ти зі своєю подругою давно не бачилася, говориш! А ми з твоєю подругою в про про б щ е ніколи не бачилися !! Уявляєш, скільки всього ми змогли б обговорити!

- Нам з вами нема про що розмовляти! - Відрізала друга подруга.

- Як це нема про що !? Розумні люди завжди знайдуть, про що разом поговорити, про що помовчати, в ідеалі - постонать!

- Слухай, ти! У нас дуже мало часу, щоб ... .- початку, було, перша.

- Правильно, тому не можна втрачати ні хвилини! Ти сьогодні ввечері що робиш? - Звернувся Влад до рудої.

- Аборт! - Випалила та. - А що, ти хочеш допомогти матеріально?

Влад зробив глибокий ковток пива.

- Ракета полетіла не туди! - Кілька сторопівши, тільки і знайшов він, що сказати. Але швидко взяв себе в руки. - Я завжди знав, що від недотримання техніки безпеки людина може не тільки вмерти, але й народитися! Втім, ваша пропозиція можна розглянути. Якщо залишите свої телефончики.

- У нас для вас телефончик немає.

- І взагалі, молода людина, - заступилася зі свою руду подругу дівчина в окулярах. - Вам знайоме таке поняття «сексуальне домагання» і міра відповідальності за це діяння?

- Ні, зате, схоже, я знаю, що таке справжня феміністка-активістка. Ви, до речі, не спізнюєтеся до них на конференцію? Раджу не спізнюватися! Я через годину там буду виступати з доповіддю «чи є жінка людиною». Там і побачимось!

- Пішли звідси, Таня! - Сказала руда, і дівчата, швидко випивши свої склянки з соком, покинули заклад.

Влад повернувся за свій столик.

- Що ж! - Розсміявся Алекс. Те, що ти зараз тут продемонстрував, це не пікап, і навіть не пікдаун. Це просто пік-офф!

- Ракета полетіла не туди! - Повторив Морозов. - Ну нічого! Я-то, насправді, хотів звільнити столик для інших дам, які очками сюди вже давним-давно стріляють!

- Бачу, бачу! Тільки після того, як ти демонстративно вибрав не їх, тобто, як би показав, що вони - другого сорту, такі собі - залишки їжі на столі, раки на без риб'ячі, думаю до них тобі краще не потикатися! Відшиють!

- Тоді спробуй ти!

- Обов'язково, - кивнув Алекс, відпиваючи пиво, - Тільки ти гусей не гони! Повернемося до пари! Чи правильно я розумію, що ти просто злякався зі мною сперечатися?

- Я злякався?! Та ти гониш!

- Для очищення совісті пропоную тобі вважати, що ти зробив ставки в букмекерській конторі на те, виграю я у ігрових автоматів (бесплатные игровые автоматы без регистрации) або їм програю.

- Чи не передумав, давай! Вважаю, фінансові вливання мені кілька піднімуть настрій!

Якщо тобі гроші дівати нікуди, а, бачить бог, я хотів тобі їх врятувати, давай посперечаємося! Не розумію, право, на що ти розраховуєш! Думаю, варіант познайомитися з дівчатами - був би краще.

- Давай спробуємо поєднати приємне з корисним! - Внутрішньо збираючись, відповів Алекс. - Пиво мені вже вставило, на подвиги я готовий. Правда корисним це буде тільки для мене, для тебе - скоріше болючим Але обіцяю, урок ти отримаєш хороший!

- Давай, давай, поки я не передумав. Думаю, фінансові вливання піднімуть мені настрій!

- Ось і добре!

30.07.2016



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2016p. 
На головну сторінку