Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №771 від 11.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Перші об’єднані громади Рівненщини подали проектних заявок на 17 мільйонів гривень

Перші об’єднані громади Рівненщини подали проектних заявок на 17 мільйонів гривень

Перші об’єднані громади Рівненщини, які цьогоріч живуть за самостійним бюджетом, вже подали проектних заявок на отримання субвенції розвитку на загальну суму понад 17 мільйонів гривень. Нагадаємо, усього субвенція на розвиток громад для Рівненщини передбачена у сумі понад 25 мільйонів.

Найбільш активною виявилася Клесівська громада. Вони підготували 7 дороговартісних проектів на загальну суму майже 8 мільйонів гривень. Це будівництво доріг, реконструкція мереж зовнішнього електропостачання, реконструкція приміщення під ЦНАП, капітальний ремонт школи та придбання транспорту для комунального підприємства. Представник громади повідомила, що дороги планують завершити до кінця серпня, по інших проектах також триває робота - йде процес укладання договорів та розробка тендерної документації. Проекти Клесівської громади затверджені на рівні Мінрегіону.

Миляцька громада також має 7 проектів. Вони планують отримати майже 10 тисяч гривень, заявок подали поки на понад 3,5 тисячі. Нині працюють над капітальними ремонтами закладів освіти та культури, будівництвом спортивної зали, ЦНАПу, а також капітальним ремонтом дороги. Голова Миляцької громади Федір Хлебович запевнив, що працюють над іншими проектними заявками, аби освоїти усі передбачені кошти.

Бабинська та Бугринська громади частину проектів подали раніше, їх уже затвердили в Рівненській ОДА. Нині вони на розгляді у Мінрегіоні. Другу чергу проектів робоча група при ОДА розгляне найближчим часом. Серед поданих проектів - проведення капітальних ремонтів доріг, вулиць, мереж вуличного освітлення.

Підлозцівська громада подала 4 проекти на розгляд ОДА. Це реконструкція вуличного освітлення та будівництво котельні в дитячому садочку у с.Підлозці.

Повідомляє проект ПУЛЬС

11.08.2016Асоціації міст України



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2016p. 
На головну сторінку