Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №771 від 11.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

У міській лікарні Рівного грабіжник влаштував стрілянину, є поранені

У міській лікарні Рівного грабіжник влаштував стрілянину, є поранені

Дев’ятого серпня, в обідню пору на спецлінію «102» майже одночасно надійшло кілька повідомлень про те, що на території центральної міської лікарні Рівного лунають постріли.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що невідомий чоловік на вулиці Миколи Карнаухова ввірвався у приміщення аптеки та, погрожуючи фармацевту пістолетом, забрав грошові кошти та нарковмісні препарати. Працівниця закладу встигла натиснути тривожну кнопку. Поліцейські охорони за лічені хвилини прибули на місце події. Зловмисник почав втікати та стріляти у бік правоохоронців, у результаті чого постраждав 32-річний старший сержант поліції. У нього медики діагностували проникаюче поранення передпліччя. Його лікарі прооперували, життю правоохоронця нічого не загрожує.

Сам розбійник, утікаючи в поле, вистрелив собі у скроню із пістолета, який з місця події вилучили та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Наразі йому ще проводять оперативне втручання у результаті отриманого поранення скроневої ділянки голови.

Оперативники встановлюють особу зловмисника. За частиною 3 статті 187 (розбій, поєднаний із проникнення у приміщення) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Також прокуратура області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 Кримінального кодексу України та перевіряє законність дій правоохоронців.

11.08.2016Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2016p. 
На головну сторінку