Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №771 від 11.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Над «Агатівкою» замайоріли прапори

Над «Агатівкою» замайоріли прапори

Жодна зміна в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка» не проходить без естафет і конкурсів «Олімпійського літа», які вкотре для відпочиваючих влаштували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За традицією, перед початком змагань діти організували цілу процесію з запалювання вогню «Олімпійського літа», котре проходило під звуки Державного Гімну одночасно з підняттям на щоглі прапорів України на Національного олімпійського комітету України. Учасники заходу оплесками привітали здобуток Сергія Куліша, котрий днями виборов першу медаль для нашої збірної на ХХХІ літніх Олімпійських іграх, які зараз відбуваються в Бразилії та почули багато цікавої інформації про олімпійців Рівненщини.

Після відкриття заходу для всіх присутніх з танцювальним номером виступив загін «Електрики», а учасники заходу, змінивши одяг грецьких богів на більш звичні тренувальні костюми, розпочали проходження естафет.

До кожної з 9 команд входили дівчата і хлопці, молодші діти та старші, тому сили були розподілені максимально рівномірно і значної переваги не мав ніхто. По завершенню командних естафет в загальному підсумку перемогла команда «Торнадо»; другим став колектив «Nike Men»; а третє місце дісталося «Драйву».

В індивідуальних конкурсах діти змагалися вже не за команду, а за особистий престиж, тому налаштування на боротьбу були неабияким. Підбивши підсумки всіх конкурсів організатори оголосили переможців, якими цього разу стали: Васерук Софія у конкурсі «Гімнастичний» змогла найдовше обертати одночасно аж чотири обручі; Плескач Катерина була найвитривалішою у стрибках зі скакалкою; Бойченко Володимир вправно жонглював футбольним м’ячем; а Конопліцький Юрій накинув найбільше кілець на спеціальні конуси.

Всі переможці та призери спортивних естафет отримали дипломи та призи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області, а тріумфатори індивідуальних конкурсів були відзначені ще й медалями найвищого ґатунку.

Наступний тур «Олімпійського літа» пройде в санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал».

11.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2016p. 
На головну сторінку