Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №771 від 12.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ЯК НЕ ВТРАТИТИ РОБОТУ ПІД ЧАС КРИЗИ?

Природно, на сьогоднішньому ринку праці конкуренція велика і жорстока. І для того, щоб отримати гідну роботу потрібно багато працювати. Сьогодні в працівника понад усе цінуватися пунктуальність, чітке вираження думок і любов до своєї справи. Саме ці якості і потрібно виробляти, щоб утриматися на своєму робочому місці під час кризи.

Де знайти нову роботу Ви напевне знаєте: rabota.ua/светловодск. А ось якщо Вас все влаштовує на теперішній?

1. повною самовіддачею СПРАВІ

Під час кризи у працівників може пропадати будь мотивація. Все виконується за інерцією без жодного ентузіазму. А це зовсім не подобається роботодавцям. Щоб показати себе з кращого боку тут можна, наприклад, прийти трохи раніше на робоче місце. Так начальник побачить, що ви зацікавлені в успіху фірми. Але і тут важливо не перегнути палицю.

2. ПОТРІБНО ВМІТИ ПРОДАТИ СЕБЕ

Багато начальників беруть до уваги рівень самореклами того чи іншого працівника. Так як вміння самопрезентації або вміння продати себе є важливим фактором у досягненні успіху. Сьогодні скромність вже не в моді і у разі не ставитися до успішності. Якщо ви будете боротися за нові проекти та починання, ніякої бос не захоче від вас позбавлятися.

3. ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ ВЧІТЬСЯ РОБИТИ КОМПЛІМЕНТИ

Тут важливо не переплутати комплімент з відкритою лестощами, так як компліменти йдуть від чистого серця. Наприклад, в тій ситуації, коду вам щось подобатися в ваших колег потрібно це сказати їм. Ви не витрачаєте ніяких зусиль і при цьому колезі приємно чути комплімент.

4. БУДЬТЕ УСМІХНЕНИМ

Людина в хорошому настрої набагато працездатність, ніж в зневірі. Такі люди є улюбленцями в колективі і швидко просуваються по кар'єрних сходах.

5. ЗАВЖДИ ВЧІТЬСЯ РОЗСЛАБЛЯТИСЯ

На даний момент стреси зустрічають нас на кожному кроці, а в умовах кризи ця ставати помітніше ще більше. При цьому вкрай важливо володіти навиком швидкого розслаблення і відновлення своїх сил для подальшої роботи. Тільки так можна виробити ділову хватку.

6. БУДЬТЕ толерантності та РОЗВИВАЙТЕ ХОРОШІ МАНЕРИ

Більшість успішних керівників вважають, що між хорошими манерами і успіхом існує безпосередній зв'язок. Крім цього така якість, як інтелігентність ніколи не виходило з моди.

7. БУДЬТЕ ОПТИМІСТОМ І налаштуйтеся на ПОЗИТИВ

Навіть в тих випадках, коли на роботі варто важка атмосфера і не все йде гладко, потрібно вміти мислити позитивно і оптимістично. Хоча в час кризи всюди спливають похмурі картини, потрібно подумати про те, скільки цих криз вже було і, що з ними всіма ми якось справлялися.

12.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 12.08.2016p. 
На головну сторінку