Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №772 від 18.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівне скоро залишиться без маршруток?

Рівне скоро залишиться без маршруток?

16 серпня на території комунального підприємства «Рівнеелектроавтотранс» міська влада презентувала п’ять нових тролейбусів. Під час презентації відбулось і відкриття двох нових тролейбусних маршрутів: № 4-а «Мототрек – Льонокомбінат» (через Автовокзал) та № 9-а «Мототрек – Північний» (через Автовокзал).

«Тролейбусні маршрути коштують дорого, – говорить міський голова Володимир Хомко. – Двісті тисяч гривень заплатили за те, що переробили перехрестя біля 12 школи –об’єднали два автовокзали. Рівняни невдоволені, бо уряд в цьому році не заклав коштів на перевезення громадян з пільговими категоріями. Ми замість уряду ці гроші заклали в бюджет, хоч вони мали б йти на облаштування дворів… Тролейбуси будуть перевозити без обмежень мешканців нашого міста. Тепер з автовокзалу «Чайка» можна добратися до іншого нашого автовокзалу і навпаки.

Нині наше управління транспорту замовило проект, який коштує триста тисяч гривень для облаштування тролейбусної лінії по вулицях Волинської Дивізії та Коновальця. Думаю, що через два-три місяці проект буде в дії.

Я мрію жити в місті, де немає маршруток. В цивілізованих країнах їздять тільки великі міські автобуси та тролейбуси. От побачите, що скоро в усіх містах України таке буде. Нашою метою є створення комфортного життя мешканців Рівного. Саме для цього ми й купляємо автобуси».

А як повідомило підприємство «Рівнеелектроавтотранс», куплені тролейбуси виготовлені в 1995 році. У будні дні на кожному із нових маршрутів маршрутів буде їздити по два тролейбуси, а у вихідні – один. Початок руху тролейбуса №4-а розпочинається о 06:37 год і завершується о 19:28 год. Інтервал руху – 20 хвилин. Також представники підприємства зазначили, що в Рівному в наявності є 65 діючих тролейбусів.

18.08.2016Олександра НАГОРНА



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2016p. 
На головну сторінку