Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №772 від 18.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Поліцейські вилучили два автомобілі з лісопродукцією та екскаватор

Поліцейські вилучили два автомобілі з лісопродукцією та екскаватор

У Березнівському та Рівненському районах поліцейські вилучили два автомобілі з лісопродукцією, а у Володимирецькому — екскаватор, який використовували для незаконного видобутку бурштину.

Близько третьої ночі учора, 12 серпня, поблизу села Городище працівники управління захисту економіки зупинили автомобіль «DAF» з напівпричепом, який перевозив 26 кубічних метрів лісопродукції. У правоохоронців виникли сумніви щодо документів на вантаж, які надав 38-річний водій. Поліцейські доставили автомобіль до місцевого відділення поліції, триває перевірка. Крім того, у селі Вітковичі правоохоронці вилучили автомобіль «ЗІЛ-130» з навантажувачем, який займався незаконним видобутком піску.

Поблизу села Великий Житин поліцейські помітили автомобіль «ЗИЛ», який рухався в напрямку Рівного з вимкненими фарами. Вантажівка під керуванням 39-річного жителя села Корчин була повністю завантажена деревиною. Автомобіль доставили на територію відділення поліції для подальшої перевірки.

На автодорозі Жовкині-Володимирець працівники управління захисту економіки спільно з приданими силами виявили екскаватор «АТЛАС» під керуванням 46-річного жителя села Каноничі. Чоловік пояснив, що за допомогою екскаватора в Антонівському лісництві, він викопав котлован для подальшого використання у видобутку бурштину-сирцю.

Поліцейські доставили екскаватор на територію Володимирецького відділення поліції. За фактом порушення правил охорони надр відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України.

18.08.2016Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2016p. 
На головну сторінку