Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №772 від 18.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Олімпійське літо» повертається в «Сигнал»

Черговий раз діти котрі відпочивають в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал», були залучені до свята «Олімпійського літа», яке нині на Рівненщині проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з Відділенням НОК України в Рівненській області.

Перед початком заходу дітям розповіли про ХХХІ літні Олімпійські ігри, які зараз тривають в Ріо-де-Жанейро і перші нагороди, котрі здобули наші спортсмени.

Похмура погода, яка супроводжувала учасників протягом всього заходу, не завадила створити на майданчику справжнє поле бою між майбутніми олімпійцями. Найспортивніші діти очолили свої команди і без довгих зволікань взялися за проходження естафет.

Всі без виключення учасники відповідально підійшли до виконання завдань, тому кількість порушень і зауважень була мінімальною. Кожна команда показала хороші результати, але трішки кращими за своїх суперників були діти з шостого загону, котрі й стали першими; друга сходинка п’єдесталу перемоги підкорилася четвертому загону; а третьою стала команда загону номер сім.

В індивідуальних конкурсах, які продовжили програму заходу, ситуація склалася наступним чином: з легкістю здолавши всіх суперників у вправі з обертання обручу перемогла Грабовська Зоряна (5 загін); Левицький Дмитро (8 загін) став найкращим в жонглюванні футбольним м’ячем; Миронець Сергій (6 загін) не мав рівних у влучності накидання кілець на спеціальні конуси; а Кошин Дарина (8 загін) зуміла показати найкращий час у вправі зі скакалкою.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами і призами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Наступними естафету «Олімпійського літа» підхоплять відпочиваючі дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Електронік-Рівне».

18.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2016p. 
На головну сторінку