Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №773 від 25.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Суп з плавленими сирками і гречкою

Суп з плавленими сирками і гречкою

Для цього рецепту можна використати як м’який, так і звичайний плавлений сирок. Якщо використовуєте звичайний, то краще його перед закиданням до баняка потерти на терці – тоді він швидше розтане.

Інгредієнти

150 г гречки; 200 г плавленого сирку (типу Янтар, але можна і звичайний); 1 морквина; 1/2 середньої цибулини; 2-3 картоплини; подрібнена зелень; 1 лавровий листок; сіль, перець.

Приготування

1. Для початку підготуйте 2 літри окропу (можна і бульйон).

2. Чистимо і ріжемо овочі. Картоплю нарізаємо кубиками або соломкою. Моркву дрібно поріжте або потріть на терці. Цибулю подрібніть кубиками.

3. У киплячу воду покладіть картоплю, а трохи згодом, хвилин через 5, моркву і цибулю. Ще через 5 хвилин додайте туди гречку, посоліть, додайте лавровий лист (можна горошинки перців), інші улюблені приправи і варіть до готовності всіх інгредієнтів.

4. У самому кінці, коли суп буде вже готовий, додайте плавлений сирок, подрібнену зелень і перець. Перемішайте до розчинення плавленого сирку. Через хвилину знімайте з вогню і подавайте.

Виходить ніжний і смачний супчик з плавленим сирком, який до всього ще й дуже смакує діткам. Смачного!

25.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 25.08.2016p. 
На головну сторінку