Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №774 від 01.09.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Михайло Кирилов: «Відбувається розпилювання грошей!»

Михайло Кирилов: «Відбувається розпилювання грошей!»

26 серпня голова постійної комісії з економічних питань та комунальної власності обласної ради Михайло Кирилов провів засідання комісії. Пан Михайло відразу висловив своє обурення щодо розпилювання девяти мільйонів гривень, які виділялися на фінансування об’єктів програмою енергоефективності. За його словами, одним із прикладів «розпилювання» грошей є припинення заміни вікон у школах області.

Депутат обласної ради Богдан Файрура доповів присутнім про зміни до Обласної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції. Він зазначив, що обласна рада має активно зайнятися питанням виділення вільної землі для учасників бойових дій. Якщо ж виявиться, що вільних земельних ділянок не вистачає, то обласна рада готова відшкодовувати сім’ям воїнів відсотки по кредиту за купівлю житла.

А перший заступник голови ради Микола Драганчук повідомив наступне:

«Знову відбувся тендер на закупівлю автобусів. І знову виграла та ж сама фірма, що й минулого разу – фірма «Мрія», комплектуючі якої вироблялися в Росії. Знаю, що в Луцьку закупили автобуси фірми «Богдан», а «Мрія» участі в тендері не барала…».

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України оприлюднив постанову від 30 грудня 2015 року «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації».

01.09.2016Олександра НАГОРНА



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2016p. 
На головну сторінку