Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №774 від 01.09.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Припинено діяльність мережі гральних закладів

Припинено діяльність мережі гральних закладів

Органами прокуратури Рівненської області виявлено та знешкоджено мережу нелегальних гральних закладів, які працювали всупереч встановленим вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Так, в м.Рівному припинено діяльність 8 таких залів, які під виглядом функціонування інтернет-кафе та гри в лотерею з використанням комп’ютерної техніки надавали відвідувачам послуги доступу до азартних ігор з метою отримання виграшів.

За результатами обшуків, проведених 25.08.2016 із залученням працівників поліції по вулицях Соборній, Князя Острозького, Гагаріна, Грушевського, Орлова, Чорновола та Київській, що в обласному центрі, вилучено понад 140 комп’ютерів, грошові кошти у розмірі 37 тис грн, інше обладнання та документацію.

За цим фактом Рівненською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття гральним бізнесом). На даний час проводяться слідчі дії з метою встановлення організаторів цієї незаконної діяльності.

Прокуратура Рівненської області у взаємодії з правоохоронними органами продовжує боротьбу з гральним бізнесом на теренах регіону та вкотре звертається до громадян, які стали свідками існування гральної діяльності, з проханням негайно повідомляти правоохоронні органи про зазначені факти з метою їх припинення та притягнення винних осіб до передбаченої Законом відповідальності.

Нагадаємо, що на початку серпня цього року в ході спільної операції працівників правоохоронних органів було припинено діяльність низки гральних залів на території Рівненської області та вилучено 122 гральних комп’ютери та автомати.

01.09.2016Прес-служба прокуратури Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2016p. 
На головну сторінку