Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №263 від 26.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

"Верес" знову програв

"Верес" знову програв

Цього разу рівняни після серії вдалих поєдинків у рамках тринадцятого туру програли на своєму полі аутсайдеру чемпіонату - команді “Інтер” із Боярки - 0:2.

Справді нещасливою стало для наших футболістів число “13”: адже й перший гол вони пропустили на тринадцятій хвилині гри - у гостей відзначився Дмитро Козьбан.

Після пропущеного м’яча гравці “Вереса” абсолютно нічого не змогли протиставити організованій обороні “Інтера”.

У середині другого тайму Сергій Герасимець довів рахунок до 2:0, чим закрив питання про переможця матчу.

Така несподівана поразка шокувала вболівальників рівненського клубу. Адже минулого сезону “Інтер” поступився у Рівному з рахунком - 0:5, та й нині футболісти з Боярки не часто досягають позитивних результатів.

Господарі поля неприємно вразили відсутністю настрою на гру. Будь-які намагання гравців “Вереса” зламати хід гри розбивалися об бар’єр самовідданості та злагодженості гри оборонців гостей.

Таким чином, рівненський клуб зробив приємний подарунок усім уболівальникам футболу Боярки: адже це перша перемога “Інтера” у сезоні.

Не приховував задоволення результатом зустрічі і тренер гостей, у минулому - президент клубу - Володимир СМОВЖ:

- Це наша перша перемога із дня створення клубу. Гадаю, цей сезон буде більш вдалим, ніж минулий, коли “Інтер” так і не набрав жодного очка. Цього року клуб укомплектований кращими гравцями. Наразі ми маємо досвідченого голкіпера, всі інші гравці - молодь, переважно 1987-89 років народження, поступово награвали склад - і ось маємо перший результат. Що ж до гри з “Вересом”, вважаю, що переграли суперників, перш за все, тактично. Ми грамотно зіграли від оборони, намагаючись швидко перебудовуватися до атаки. Рівняни навіть не мали справді небезпечних нагод для взяття наших воріт.

Ця довгоочікувана перемога повинна стати трампліном для подальшого розвитку нашого клубу, - підсумував Володимир Миколайович.

Тож “Верес” залишився на передостанній сходинці турнірної таблиці, проте, відрив від “Інтера” скоротився до одного очка. Наступну гру рівняни проведуть 28 жовтня вдома проти команди “Єдність” із селища Пліски.

26.10.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2006p. 
На головну сторінку