Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №774 від 01.09.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Причини хронічної втоми!

Причини хронічної втоми!

Вчені з США назвали 5 причин хронічної втоми людини. Іноді люди можуть навіть не здогадуватися, від чого вони так сильно втомлюються, списуючи все на роботу і недосипання.

Насправді істинна причина млявості, сонливості, апатії і безлічі інших наслідків захована більш глибоко.

Першою причиною втоми фахівці називають зневоднення організму, викликане недостатньою кількістю вживаної води на добу. Саме цей фактор найчастіше викликає у людини відчуття тяжкості в області серця, головні болі, поганий апетит.

Брак заліза в організмі — друга причина втоми. Дефіцит заліза проявляється в неуважності, нездатності сконцентруватися, низькому гемоглобіні.

Якщо людина систематично пропускає сніданки, це стає причиною № 3 появи хронічної втоми. Від того, що буде з’їдено за сніданком, залежить те, як людина проведе першу половину дня. Прилив крові до шлунку, який виникає після їжі, приносить організму бадьорість і заряд енергії.

Робота в неробочий час також неабияк вимотує організм. Перевірка електронної пошти, розмови по скайпу, соціальні мережі, виконання додаткової роботи на дому — це те, від чого варто відмовитися заради свого здоров’я і гарного самопочуття, — стверджують вчені.

Читання книг з планшета перед сном теж сильно впливає на самопочуття людини вранці наступного дня. Втома очей, мішки під очима, важка голова — це все наслідки «неправильного читання» книг. Якщо ви так любите читати, то купуйте паперові книги, вони не несуть ніякої шкоди здоров’ю.

01.09.2016korysniporady.com.ua



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2016p. 
На головну сторінку