Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №774 від 01.09.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Сарненщині побувало «Олімпійське літо»

На Сарненщині побувало «Олімпійське літо»

Санаторій «Горинь», що в селищі Степань Сарненського району, відвідали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Вони завітали до дітей з програмою спортивних конкурсів та естафет у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Перед початком змагань діти прослухали інструктаж з техніки безпеки, ознайомилися з правилами проходження дистанцій і швиденько розділилися на команди. Для значної кількості дітей програма заходу була частково знайомою, бо в попередні роки вони вже брали участь в заходах «Олімпійського літа».

До кожної команди входили діти різних вікових категорій, тому старші завжди допомагали меншим і кожна команда з легкістю виконувала поставлені завдання. Однак, призові загальнокомандні місця після п’яти естафет розподілилися так, що на третє місце п’єдесталу перемоги здійнялася команда «Лимони», другим став колектив «Найк», а тріумфували «Живчики».

В індивідуальних конкурсах дві перемоги у вправах «Володар м’яча» та «Кільця», здобув Богутський Костянтин, Боярська Вікторія перемогла у вправі зі скакалкою, а Меліщук Олена найкраще впоралася з обертанням обручу на талії.

Після підбивання підсумків змагань відбулося урочисте нагородження, в ході якого переможці та призери отримали дипломи і призи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

01.09.2016Прес-служба Рівненської обласної ради



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2016p. 
На головну сторінку