Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №775 від 08.09.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині відзначили 60 кращих бізнесменів

На Рівненщині відзначили 60 кращих бізнесменів

З нагоди Дня підприємця нагородили бізнесменів, котрі забезпечили вагомий внесок у розвиток Рівненщини.

«В області працює більше 5 тисяч малих підприємств і 38 тисяч фізичних осіб-підприємців. І саме вони є основними наповнювачами бюджету. Дві третини усіх зайнятих на Рівненщині – це теж заслуга наших підприємців, які створюють робочі місця, сплачують податки», - звернувся до присутніх заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Посадовець  подякував усім підприємцям, котрі у непростий для економіки України час активно шукають можливості розширення ринків збуту, впроваджують інновації та залучають інвестиції.

«Завдання влади – створювати комфортні умови для бізнесу. І декілька років тому держава зробила непопулярний для себе крок – впровадила мораторій на перевірки. Тож хочемо, аби підприємці вірно оцінили таке «послаблення» від держави. Ми хочемо, щоб ви і далі залишалися справними платниками податків, створювали робочі місця та вчасно виплачували зарплату. І це буде правильним напрямком соціального діалогу – між владою і бізнесом», - відзначив Ігор Тимошенко.

Серед нагороджених грамотами Рівненської ОДА – бізнесмени з Корецького, Зарічненського, Дубровицького, Костопільського, Володимирецького, Демидівського районів, а також керівники підприємств з Рівного, Гощанського та Дубенського районів.

Загалом нагороди з нагоди Дня підприємця отримали більше 60 бізнесменів.

Це відзнаки облдержадміністрації, облради, департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, головного управління ДФС України у Рівненській області,регіонального відділення Союзу промисловців і підприємців, територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України», торгово-промислової палати та обласного центру зайнятості.

08.09.2016Прес-служба Рівненської ОДА



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2016p. 
На головну сторінку