Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №264 від 02.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Верес: далі у невідомість

Аби якось виправити свою і так заплямовану упродовж сезону репутацію, рівнянам слід було лише перемогти в останній грі першого кола проти “Єдності”. Ще один привід для позитивного настрою на гру - поповнення у сім’ї одного із футболістів “Вереса” - Анатолія Коломійця.

Проте, аргументи гостей були більш вагомими.

“Верес” (Рівне) - “Єдність” (Пліски) - 0:2 (0:1).

судді: С. Бойко,

О. Ставінчук, Н. Рачинська, Я. Коломис.

“Верес”: Сокальський - Котюк, Коломієць, Сидоров, Літвінчук, Федорчук (Цвик), Шевчук, Скороход (Володимир Ткачук), Герус, Любар (Валерій Ткачук), Никончук.

Тренер: Сергій Сільвай.

“Єдність”: Черняєв (Ломонос) - Іванов, Ломко, Гайдамака, Якименко (Сабадаш), Олешко, Євсєєв, Вітолинський (Ткач), Червонюк, Мірошниченко (Поліщук), Галюк (Костяний).

Тренер: Анатолій Мурахівський.

Голи: Олешко (18), Костяний (78).

Попередження: Шевчук, Літвінчук, Коломієць - Червонюк.

Сама гра проходила у напруженій боротьбі, з великою кількістю повітряних двобоїв.

Гостям багато у чому допоміг швидкий гол. На вісімнадцятій хвилині відзначився чи не найактивніший на полі гравець у складі “Єдності” - Олексій Олешко.

Рівняни намагалися будь-що відігратися, хоча їхні спроби створити щось конструктивне поблизу воріт Черняєва, відверто кажучи, не вражали.

Показова комбінація вдалася гостям на 78-ій хвилині, коли вони змогли подвоїти власну перевагу. Щойно вийшовши на заміну, Вадим Костяний самотужки “протягнув” м’яч від центру поля крізь кількох гравців “Вереса”, обігрався у “стіночку” із всюдисущим Олешком і опинився віч-на-віч із Сікальським. Влучний удар нападника “Єдності” упротихід нашому голкіперу змусив рівненських уболівальників розчаруватися вдруге за гру.

Наступні потуги рівнян забити бодай гол престижу були схожі на передсмертні конвульсії. Адже нічого путнього вони так і не змогли організувати.

Що ж до “Вереса”, то після чергової поразки рівненський клуб опустився на саме дно турнірної таблиці (“Інтер” із Боярки, натхненний перемогою над нашою командою, переміг і у цьому турі, обійшовши рівнян у табелі про ранги), маючи при цьому найбільшу кількість зіграних матчів.

Наступну гру “Верес” проведе 11 листопада, в гостях, проти лідера чемпіонату - клубу “Дністер” (Овідіополь). Вдома рівняни зіграють 18 листопада проти команди “Княжа”.

02.11.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2006p. 
На головну сторінку