Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №264 від 02.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ювілей

П’ять років - лише початок

Рівненський ансамбль спортивного танцю "Флеш" відсвяткував свій п’ятий день народження

Урочистості відбулися у приміщенні Рівненського музично-драматичного театру.

Привітати ще відносно молодий ансамбль з’їхалося чимало гостей, серед яких - клуби сучасного танцю “Неоденс” та “Діалог”, заслужений ансамбль України “Полісянка”, Світлана та Сергій Застровські (багаторазові переможці Всеукраїнських і міжнародних змагань зі спортивних танців, члени громадської організації спортивного танцю України), заслужена артистка України, солістка Рівненської обласної філармонії Наталія Фарина.

З нагоди визначної дати радували своїми виступами глядачів (яких того вечора зібралося чимало, у залі театру було ніде яблуку впасти) і ювіляри - вихованці клубу “Флеш”.

Барвистість костюмів, різноманітність танців (від народних до несподіваних, модерних танцювальних постановок), краса та витонченість виконання рухів зачаровували всіх присутніх.

За словами керівника ансамблю спортивного танцю “Флеш” Романа Гриценюка, святкування вдалося. “Для мене особисто організація такого концерту - справа нова, каже балетмейстер, - я більше звик до різних змагань. Але приємно, що нас прийшло привітати так багато гостей. Не сподівався, відверто кажучи, і на таку велику кількість глядачів, адже зал театру був ущерть переповнений. Що ж, маємо тепер нові стимули до просування далі, до подолання нових вершин. Словом, маю безліч позитивних вражень.”

Глядачі та шанувальники студії спортивного танцю “Флеш” мають чудову нагоду ще раз насолодитися вишуканим дійством, відвідавши традиційний щорічний танцювальний конкурс “Різдвяний бал”, який відбудеться у Рівненському палаці дітей та молоді 23-24 грудня.

Редакція газети ”Рівне-Ракурс” приєднується до привітань танцювального клубу і бажає колективу та його керівнику ще довгих років процвітання та нових перемог.

02.11.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2006p. 
На головну сторінку