Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №264 від 02.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Свінг

"Легальна" подружня зрада чи сексуальна необмеженість?

"Легальна" подружня зрада чи сексуальна необмеженість?

Свінг.... Щось знайоме.... Так, назву десь чули, але що це таке - абсолютно не маємо поняття. А тим часом, цим модним нині слівцем називаються шлюбні пари, які полюбляють груповий секс з іншими сімейними парами.

Але вважати цей прояв людської сексуальності новомодним явищем - щонайменше, помилково. Кілька тисяч років тому в Стародавньому Римі популярними були великі оргії, на які надзвичайно подібні сучасні свінгівські вечірки. Крім того, традиція “ділитися” дружинами притаманна деяким народностям Півночі.

Вік

Середній вік жінки-свінгера - 29 років, чоловіка - 32. Є ще деяка особливість - практично усі пари, за винятком дуетів із категорії 21-30 років, занижують свій вік. І цьому є деяке пояснення - свінгери, як правило, відмовляють парам, які є старшими від них на 10 років.

Розлучення?

Так, немає.... На частоту розлучень груповий секс ніяк не впливає. Свінгери розлучаються з такою ж періодичністю, як і звичайні родини. У 80 відсотків вільносексолюбних пар є навіть по декілька дітей.

Іноді між свінгерами виникають і ділові контакти, але, все-таки, головним для них залишається секс. Незважаючи на вільну поведінку, любителі обміну партнерами, все ж, підпорядковуються суворим моральним канонам. Наприклад, свінгери-ортодокси дуже розлютяться, якщо довідаються, що хтось із їхньої компанії прийшов на вечірку з повією. Подібне, на їх думку, загрожує міцності шлюбів.

Як зав’язується знайомство

На попередньому етапі проходить ознайомлювальна бесіда. Теми можуть бути будь-які - від обговорення інших свінгерів до порівняння техніки сексу.

Особлива мова

У своїх розмовах і листуванні свінгери часто вживають термін “обрані пари” або “чудові люди”. Але знаючі люди кажуть, що ці популярні звертання - не більше, ніж спосіб лестощів собі, улюбленим.

Як проходять свінг-вечірки

Вони бувають “відкритими” - коли свінгуючі пари зливаються у спільному екстазі на очах одна одної, і “закритими” - коли, після спільної вечері і загальної програми, пари усамітнюються.

Відкритий свінг, на перший погляд, зовсім усуває факт подружньої зради, адже все відбувається на очах. Крім того, ефект “підглядання” за іншою парою може загострити відчуття. Однак, не кожен чоловік зможе витримати видовище, коли його дружина ніжиться в обіймах іншого, нехай навіть він сам у цей час перебуває під “пильною увагою” гарячої особи.

Місця для зустрічей можуть бути різними - від міських квартир до заміських будинків, але найчастіше - це спеціалізовані свінг-клуби.

Атмосфера в них усіляко сприяє розкріпаченню гостей. Звичайно, з певної години всі присутні повинні залишитися тільки в нижній білизні. Полегшенню контактів сприяють танці, еротичні конкурси й ігри. А ось опівночі настає “час загального кохання”.

Для цього в клубі створені всі умови: номери для пар, зали для оргій і вічка в стінах для вуаєристів. Загалом, розважаються люди, як можуть.

Поради початківцям

Як зізнаються колишні свінгери, перший досвід потрібно, все-таки, здобувати в клубі - так ви зможете уникнути непотрібних ексцесів. Перший раз на свінг-вечірку краще йти зі своєю партнеркою - це свого роду страховка від незапланованої самотності (якщо жодна з дам не надихне на подвиги).

Добра половина свінгерів - вуаєристи. Тому, якщо неприємний тип, який пильно вивчає особливості вашої анатомії та техніку сексу, дратує вас до нестями, варто усамітнитися. І ще - свінгери дуже не люблять “халявників”, які приходять на їхні збіговиська поодинці.

Ну як, прикольна витівка? Але варто відразу зазначити, що на Заході, відкіля, власне, і пішла мода на узаконену зраду, кабінети психіатрів ломляться від людей, які спробували обмін партнерами. Вони після занять свінгом потребують серйозної допомоги. Багато хто з них, не розрахувавши свої сили, ревнують, закохуються в “обмінного партнера” тощо.

02.11.2006



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2006p. 
На головну сторінку