Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №264 від 02.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Полізли у Божий храм

П’ять ікон винесли невідомі грабіжники зі Свято-Покровського кафедрального собору, який знаходиться у м. Сарни. Настоятель собору повідомив, що історичної та культурної цінності ікони не мають.

Зими немає, а вже мерзнуть

Цими днями від загального переохолодження організму помер 36-річний Юхим, мешканець села Бистричі Березнівського району. У селі Михалин цього ж району замерз пенсіонер Іван. Найлегше піддаються впливу холоду особи, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

А коза - скажена

Скажену козу виявили працівники ветмедицини у господарстві жителя села Полівці Гощанського району Віктора. Тварину знищено.

Поїли на халяву -

і досить!

Правоохоронці встановили групу з чотирьох осіб, які підозрюються у скоєнні крадіжок продуктів харчування із квартир мешканців Кузнецовська.

Постраждав через гноєтранспортер

Під час ремонту гноєтранспортера на тваринницькій фермі одного із сільськогосподарських підприємств Гощанського району постраждав 28-річний робітник. Чоловіка з переломом перенісся та травмою ока госпіталізували у важкому стані в лікарню.

Затримали дядька

з глечиками

150 глечиків хотів таємно ввезти до України гужовою підводою громадянин Білорусії. Його затримали у лісі на об’їзній дорозі митники. Гужова підвода та глечики вилучені.

02.11.2006За повідомленнями ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, ГУ МНС України в Рівненській області, прес-служби Рівненської митниці



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2006p. 
На головну сторінку