Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №780 від 13.10.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Цільнозерновий пиріг з ягодами

Цільнозерновий пиріг з ягодами

На пиріг діаметром 24 см: 310гр.цільнозернового борошна 2 яйця 355мл кефіру 60гр.вершкового масла кімнатної температури 100гр.цукру 1ч.л.розпушувача фрукти або ягоди

Збиваємо масло з цукром.

одаємо яйця, збиваємо до однорідного стану, додаємо кефір, розмішуємо, додаємо борошно з розпушувачем, збиваємо до однорідного стану, виливаємо тісто у форму, викладаємо улюблені фрукти або ягоди, присипаємо 2ст.л.цукру (додатково до основної кількості). Випікаємо при 200С° 25-30 хвилин, до проби на суху паличку, охолоджуємо, за бажанням можна присипати цукровою пудрою.

13.10.2016



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2016p. 
На головну сторінку