Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №786 від 24.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

У Рівному поліцейські здали кров для потерпілих у ДТП людей

У Рівному поліцейські здали кров для потерпілих у ДТП людей

Працівники Управління поліції охорони в Рівненській області провели благодійну акцію для підтримки лікування людей, котрі постраждали внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Поліцейські охорони ніколи не залишались осторонь чужої біди і, як ніхто інший, розуміють людський біль. Тому регулярно здають кров для різних потреб, сьогодні – це всеукраїнська благодійна акція в рамках тижня безпеки дорожнього руху.

- Долучитися до акції запропонував командир, - розповідає старший сержант поліції Петро Янчук – З радістю підтримав хорошу ідею. Для мене цей досвід не вперше, я відвідую станцію переливання крові декілька разів на рік. Впевнений, що таким чином ми допомагаємо рятувати життя людей.

Медсестри комунального закладу «Рівненська обласна станція переливання крові» з неабиякою ретельністю та відповідальністю ставляться до своєї роботи і пильно стежать за станом здоров’я кожного, хто здає кров. І спільними зусиллями з поліцейськими сьогодні їм вдалося зібрати декілька літрів крові.

Правоохоронці пообіцяли, що й надалі будуть активно брати участь у подібних акціях, адже допомога – це їх безпосередній обов’язок перед людьми.

24.11.2016Управління поліції охорони в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2016p. 
На головну сторінку