Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №786 від 24.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

«МРІЯ» допомогла відремонтувати автомобільну техніку бійцям

«МРІЯ» допомогла відремонтувати автомобільну техніку бійцям

Проблема моральної та матеріальної підтримки військових на сході об’єднала навколо себе як юних, так і зрілих співгромадян, підприємства й громадські організації. Мужнім воїнам-патріотам, які захищають мирне життя українців, активно допомагає і Агрохолдинг «МРІЯ». Зокрема, Компанія підтримала 128-му гірсько-піхотну Закарпатську бригаду.

За словами менеджера по роботі з громадами кластеру «Полісся» Агрохолдингу «МРІЯ» Миколи Вальчука, до представників Компанії звернулися військові з проханням посприяти у ремонті автомобільної техніки, що постраждала під час боїв. Компанія перерахувала понад 48 тис. грн. на ремкомплект запчастин, автомобільні акумулятори та шини. А уже через кілька днів доброчинці відвезли товар з Києва на схід.

«Завдяки підтримці Агрохолдингу ми змогли забезпечити потреби 128-ої гірсько-піхотної Закарпатської бригади. Це легендарні бійці, бригада тримала оборону Дебальцевого й виходила з-під нього. Зараз хлопці стоять під Донецьким аеропортом, у Пісках, на обороні шахти «Бутівка». Саме у ці гарячі точки й довозимо їм допомогу», — каже представник групи «Волонтери «ЕнергоАТОм» Олександр Махно.

Підтримка військових у зоні АТО — один із ключових напрямів благодійної допомоги Агрохолдингу. Лише за І півріччя «МРІЯ» спрямувала на потреби бійців понад 706 тис. грн. Серед інших сфер, які активно підтримує Компанія, — інфраструктура, медицина, освіта, духовність, розвиток спорту й культури.

Нагадаємо, «МРІЯ», окрім орендної плати, за кожен гектар землі в обробітку виділяє сто гривень на потреби населених пунктів. Більшістю коштів, які Агрохолдинг направляє у шість регіонів своєї присутності, громади розпоряджаються на власний розсуд. Для того, аби визначити першочергові потреби, люди скликають збори за участю пайовиків «МРІЇ».

24.11.2016Мар’яна Руда



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2016p. 
На головну сторінку