Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №786 від 25.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

З чого будувати будинок?

З чого будувати будинок?

Сьогодні хочеться більш детально розглянути, чим гарний будинок з цегли та газобетону, а так само в чому й де їх відміна. Для початку поговоримо, чому ж така хороша цегла.

Будівництво будинків із цегли має багатовікову історію. Основною перевагою вважається її міцність. Те, що цегла міцна, питань не виникає. Якісна цегла - перше, що з чим треба визначитись, раджу кирпич Киев купить. Вона практично не схильна до дії навколишнього середовища, перепадів температур та інше. А значить, в подальшому це призведе і до довговічності вашої будівлі. Такі будинки можуть простояти 100 і навіть 150 років без ремонту. При цьому будинки з цегли екологічні. Адже для виготовлення цегли використовують природні матеріали (глина, пісок, вода). А це означає, що такий будинок не буде шкідливий для проживання і ви можете спокійно себе почувати.

Хочеться окремо підкреслити і хорошу шумоізоляцію цегляних будинків. У них дійсно комфортно в цьому випадки. А зовнішній естетичний вигляд відмінно доповнюється і пожежонебезпекою. Чим так добре вдома з газобетону? Для початку, вони мають доступною ціною. При цьому їх теплопровідність дуже висока. Тобто в таких будинках вам не буде холодно.

Завдяки тому, що блоки газобетону більші, такий будинок зводитися за часом швидше, ніж цегляний. Так само газобетон володіє відмінною шумоізоляцією. І при цьому, як і цегла, пожежобезпечний. Однак, варто розуміти, що газобетон схильний якості фундаменту. На ньому легко можуть піти тріщини. Хоча, це ж питання існує і у цегляних будинків. Невеликим недоліком газобетон них блоків є те, що він добре вбирає в вологу. А така властивість не завжди добра і прийнятна, особливо під час будівництва.

Одже, який вибрати матеріал, рішення залежить тільки від вас. Обидва ці матеріали гарні для зведення будинку. І кожен з них має свої переваги і недоліки. Головне, виберіть те, що максимально буде підходити саме вам.

25.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2016p. 
На головну сторінку