Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №265 від 09.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Презентація

Beeline:

Beeline:

радісне спілкування у вільному просторі

З листопада в Рівному (майдан Незалежності, 5) відкрився дилерський центр Beeline. Це вже шостий ексклюзивний дилерський центр у Західному регіоні України, де можна придбати стартові пакети Beeline, картки поповнення рахунку, а також отримати кваліфіковане обслуговування за стандартами Beeline.

Серед послуг, які надаються в ексклюзивному дилерському центрі, - заміна номера зі збереженням SIM-карти, встановлення та заміна універсального пароля, продаж ексклюзивних телефонних номерів (“Срібний”, “Золотий” або “Платиновий”) та інші послуги. Раніше подібні центри були відкриті у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Луцьку та Ужгороді.

“Наша праця спрямована на те, щоб абоненти Beeline отримували радість від спілкування, відчували себе вільними у часі і просторі, - запевнив під час відкриття салону директор Рівненського відділення ТМ Beeline Роман ПІДВАЛЬНИЙ. - Відкриваючи ексклюзивні офіси, ми намагаємося бути ближчими до наших абонентів. Сподіваюся, що наші зусилля будуть оцінені абонентами, і ми ще раз підтвердимо цінності нашого бренду: яскравість, прихильність і простоту в спілкуванні”.

На думку дилера ексклюзивного центру Beeline в Рівному Олега ГАВРИЛЮКА, найближчим часом усі мешканці Рівненщини, та й усієї України, перейдуть на зручний та доступний зв’язок Beeline. Єдина мережа міжнародного стільникового оператора Beeline пропонує тарифні пропозиції “Прості речі”, “Говорун” і “Говори легко” та контрактний тарифний план “Солодке життя”. Однією з найбільших переваг цих тарифних пакетів є відсутність абонентної плати і плати за з’єднання.

“Прості речі” від Beeline - це єдиний тарифний план в Україні, де використовується принцип зональної тарифікації, тобто - дзвінки абонентів у межах свого регіону коштують значно дешевше, ніж дзвінки по Україні. У тарифі “Говори легко” особливістю пропозиції є єдина вартість усіх вихідних дзвінків на фіксовані та мобільні телефони мережі в Україні - 0,70 грн/хвилину, а також повністю безкоштовне спілкування з “Улюбленим номером”. Тариф же “Говорун” орієнтований на молодих, енергійних людей, які люблять спілкуватися в колі своїх друзів за допомогою SMS і голосового зв’язку.

Нещодавно у Рівненській області з’явилося радіопокриття у м. Острог та с.Вельбівне, с.Межиріч, с.Розваж (Острозького району). Крім того, у Рівному вже проведена повна заміна обладнання, на якому раніше працювала мережа “Beeline”, на сучасне обладнання виробництва компанії Ericsson. У мережу закладена інтелектуальна система маршрутизації виклику, яка дозволяє збільшити кількість дзвінків і звести до мінімуму негативні явища в мережі.

ЗАТ “Українські радіосистеми” (ТМ “Beeline”) - національний оператор стільникового мобільного зв’язку стандарту GSM-900/1800 - є 100-відсотково дочірньою компанією ВАТ “ВимпелКом”. В Україні територія радіопокриття мережі стільникового мобільного зв’язку “Beeline” охоплює 320 міст та понад 2400 інших населених пунктів, у яких проживає понад 28 мільйонів чоловік.

09.11.2006Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2006p. 
На головну сторінку