Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №788 від 08.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Кандидат на посаду голови ОТГ в Костопільському районі здійснює підкуп виборців

Кандидат на посаду голови ОТГ в Костопільському районі здійснює підкуп виборців

Кандидат на посаду голови Деражненської об’єднаної територіальної громади Костопільського району від ВО “Батьківщина” Микола Призванський разом з депутатом облради від цієї політичної сили 6-го грудня відвідали село Постійне, де роздавали місцевим мешканцям продовольчі пакети. Про це повідомляє прес-служба партії БПП “Солідарність”.

Як повідомив костопільський активіст Юрій Мочаєв, Микола Призванський та Ксенія Павловська роздавали продуктові пакети до складу яких входили пачка макаронів, олія, пачка цукерок, цукор і в додаток 3 квіточки.

“З цими продовольчими пайками зіштовхуюся вже давно і дуже критично до них відношуся, а ще й якщо це під вибори робиться - то взагалі... Наче б то і майдан стояв, і всі були на позиції підвищення рівня політики, так, саме політики... А тут знову ці дебільні пайки. Коли вже це закінчиться?”, - зазначив Юрій Мочаєв.

До речі, відповідно до чинного законодавства заборонено проводити передвиборчу агітацію з наданням товарів, вартість яких перевищує 5% від мінімальної заробітної плати. Як видно зі складу продуктових пакетів які роздавалися кандидатом на посаду голови ОТГ та депутатом облради їх вартість явно перевищує ту суму, яка дозволена законодавством.

08.12.2016Прес-служба ТО партії БПП «Солідарність»



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2016p. 
На головну сторінку