Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №790 від 22.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

За крадіжку куртки затримано трьох зловмисників

Завадити крадіжці допомогла «тривожна» кнопка виклику поліції охорони і наряд групи реагування поліцейських охорони, який за лічені хвилини прибув до місця спрацювання.

Вчора близько 14 години до одного з бутіків у торговому центрі Рівного зайшли троє відвідувачів. Вправно обхитривши продавців, їм вдалося винести за межі магазину зимову куртку вартістю 9900 гривень. Зловмисники сховали вкрадену річ у машині, що знаходилася на парковці поблизу центру.

На цьому крадії не зупинилися. Вони зайшли до брендового бутіку чоловічого одягу. Невдовзі продавчиня магазину помітила, що один із костюмів висить не на своєму місці і запідозрила, що відвідувачі мають намір скоїти крадіжку. Жінка вирішила скористатися обладнаною у приміщенні кнопкою «Термінового виклику поліції».

Вже через три хвилини на місце події приїхали працівники поліції охорони.

У даному магазині горе-відвідувачам не пощастило щось поцупити. Однак поліцейські з’ясували, що годиною раніше вони винесли із сусіднього бутіка дорогу куртку.

На місце події також прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції.

Підозрюваних у крадіжці громадян затримали, ними виявилися житель Києва 46-ти років, 27-річний мешканець Житомирської області і 23-річна жителька Харківщини. Один із чоловіків – раніше судимий.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

22.12.2016Управління поліції охорони в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2016p. 
На головну сторінку