Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №790 від 22.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Переваги гербіциду Грінфорт КФ 40

         Картопля, цукровий буряк, соя, озимий та ярий ріпак, горох, льон, соняшник – що об'єднує всі ці сільгоспкультури? Перше – це те, що вони є важливою складовою господарської діяльності аграрного сектору нашої держави. Вирощування таких рослин – економічно вигідна справа, адже вони застосовуються і у якості харчових продуктів, і у технічних цілях. Друге – їх об'єднують проблеми, що виникають від початку сезону і до збирання урожаю, а саме: грибкові хвороби, гризуни, комахи-шкідники, кліщі, небажана рослинність. Дані фактори вкрай негативно впливають на ріст культур, заважаючи їхньому активному розвитку та знижуючи врожайність. І третє – подолати бур'яни у посівах цих культур допоможе гербіцид Грінфорт КФ 40.

Грінфорт КФ 40: що це за препарат?

Українська компанія «Украгроком», що працює на аграрному ринку нашої держави вже понад 10 років, розробила лінійку високоякісних, дієвих та ефективних пестицидів, які сьогодні випускаються під торговою маркою «Грінфорт». За мету спеціалісти компанії ставили запропонувати нашому сільському господарству засоби захисту рослин, які б повністю відповідали потребам саме українського аграрного сектору. Крім того, важливо було виробляти хімічні засоби, які б були дешевшими, ніж закордонні препарати, проте не відрізнялись би по якості. 

Грінфорт КФ 40 – це післясходовий гербіцид, що має системну дію, та сприяє знищенню однорічних та багаторічних злакових рослин (які, до речі, відносяться до категорії найбільш стійких до впливу хімічних засобів).  Діюча речовина препарату – квізалофоп-п-тефурил, який згубно впливає на бур'ян через його зелену масу – листя і пагони. Рухаючись по листовому апарату рослин, Грінфорт КФ 40 досягає точок росту листя, коріння та стебел, блокуючи  мерисистему бур'яну.

         Основні плюси використання Грінфорт КФ 40:

можна використовувати при несприятливих погодних умовах – високій вологості та низьких температурах повітря.

 

22.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2016p. 
На головну сторінку