Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №791 від 29.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Обласна рада відзначила трьох працівників новоствореного сервісного центру МВС

Сервісний центр МВС, який розмістився у торговому центрі «Метро», що на вулиці Макарова в Рівному, відтепер виконує функції МРЕВ.

Тут, зокрема надаватимуть послуги з реєстрації автомобілів, одержання чи заміни посвідчення водія. А черги за отриманням документів, запевняють, відтепер стануть виключно електронним.

- Сервісний центр МВС на Рівненщині – дванадцятий в Україні, - розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. – Усі послуги тут надаються швидко, адже центр оснащений сучасною технікою та впроваджує новітні технології. Крім того, завдяки системі відеоспостереження є можливість через Інтернет побачити, що відбувається в залі для відвідування. Є навіть куточок для дітей.

Офіс називають «прозорим» - адже помітно, чим займається тут кожен із працівників. Працювати, задля зручності клієнтів, планують без перерви на обід.

- Відкриття цього сервісного центру – це такий собі подарунок під ялинку, яким скористаються жителі Рівного та Рівненської області, - зазначив перший заступник голови обласної ради Олександр Корнійчук. – Попри все влада різних рівнів працює над тим, аби послуги які надаються на рівні держави були якісними, сучасними та максимально швидкими.

Також Олександр Корнійчук відзначив грамотами обласної ради за боротьбу зі злочинністю в Рівненській області та сумлінну працю у забезпеченні правопорядку працівників Центру - Віталія Кухарчука, Романа Баранчука та Оксану Маркіну.

29.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2016p. 
На головну сторінку