Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №793 від 19.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Сарненщину повертаються спортивні активності

На Сарненщину повертаються спортивні активності

Ледве встигли закінчитися Різдвяні та Новорічні свята, а діти з Федорівської ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Сарненському районі, вже взяли участь в фестивалі здорового способу життя, який для них провели працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за сприяння Відділення НОК України в Рівненській області.

Місцеві діти протягом першого семестру поточного навчального року продемонстрували дуже хороший результат в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2016», де в своїй категорії, серед шкіл І-ІІ ступенів, посіли перше місце, за що були не лише нагородженні цінними призами, а й отримали можливість взяти участь у цікавих рухових активностях від організаторів. Цього разу звичні спортивні конкурси набули дещо іншого масштабу, адже діти не просто змагалися у швидкості і вправності володіння спортивним інвентарем, а робили це на відкритому повітрі.

Вже звичний «Фітбол», доповнили зимові дисципліни «Хокей», «Бобслей» та «Лижі». Такі незвичні для дітей вправи викликали неабияку зацікавленість, тому попри певні труднощі під час виконання, всі команди зуміли дістатися фінішу і навіть продемонструвати справді хороші результати.

В загальному підсумку різниця між першим і останнім місцем була настільки мінімальною, що можна говорити про абсолютно рівну боротьбу. Однак, за спортивною традицією переможець повинен бути лише один. Тому з різницею в лічені секунди своїх товаришів випередила команда «Альфа», зовсім трішки їм поступилися «Олімпійці», котрі стали другими, а «Піратам» дісталася третя сходинка п’єдесталу.

Однак, всі діти погодилися, що на заході не було тих, хто зазнав поразки, бо всі вони не лише отримали масу приємних емоцій і спільне фото на згадку, а й численні сувеніри від організаторів і нові знання про олімпійські види спорту.

19.01.2017Прес-служба «Спорт для всіх»



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2017p. 
На головну сторінку