Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №794 від 26.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

ЦНАПи Рівненщини вдосконалюються

Цьогоріч в усіх ЦНАПах Рівненщини запровадять електронний документообіг. Тож фахівці вдосконалюють свої знання з автоматизації.

Зокрема, керівники усіх ЦНАПів Рівненщини взяли участь у практикумі «Актуальні питання надання адмінпослуг», що відбувся на базі Волинського центру інновацій в електронному урядуванні.

Перед учасниками заходу виступили фахівці з адміністративних послуг Західного регіону, зокрема, Івано-Франківська та Луцька. Практичними знаннями поділилися і експерти, що впроваджують в усіх ЦНАП Рівненської області автоматизовану систему «Універсам послуг».

В рамках практикуму керівники рівненських ЦНАПів ознайомилися із досвідом роботи волинських Центрів. У подальшому планується продовжити застосування подібної практики проведення спільних заходів.

Нагадаємо, цього року в усіх ЦНАПах Рівненщини впровадять електронний документообіг.

Відтак жителі області значно швидше отримуватимуть адміністративні послуги. Нововведення відбудеться в рамках реалізації Проекту технічної допомоги Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади», який впроваджується у Рівненській, Волинській та Львівській областях.

26.01.2017



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2017p. 
На головну сторінку