Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №796 від 09.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Лимонні мафіни з вишнею

Лимонні мафіни з вишнею

борошно 280 г. цукор 225 г. манка 2 ст.ложки розпушувач тіста 2 ч.ложки сіль лимони 1-2 шт. кефір 200 мл олія 120 мл яйця 4 шт. вишня без кісточок 1-2 склянки

Розраховано на 16 порцій

Кефір, олію, яйця, сік і цедру лимона (брати 1-2 штуки залежно від бажаного рівня лимонності) змішати і злегка розколотити. додати попередньо змішане борошно, манку, розпушувач, цукор і сіль. Перемішати ложкою до однорідності, але не надто ретельно. Додати вишні. Якщо свіжі без кісточок, то 2 склянки, якщо вишні у своєму соку — склянку, адже вони щільніші.

Наповнювати формочку майже повністю і випікати 20-25 хв при 200-220?

Найкраще мафіни смакують свіжими, але пару днів «живуть» у смачному стані.

09.02.2017



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2017p. 
На головну сторінку