Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №265 від 09.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Довіра, досвід, добробут

Директор Рівненської філії АБ "БРОКБІЗНЕСБАНК" Сергій ЛОГВИНЧУК

Відділення номер один - перше, та не останнє!

Повний спектр банківських послуг надає Перше міське відділення Рівненської філії АБ "БРОКБІЗНЕСБАНК"

Знакова фінансова подія відбулася у перший четвер листопада: Рівненська філія АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК” відкрила нове відділення, що знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Київська, 36 (готель “Турист”).

Відділення здійснює практично всі види банківських послуг, зокрема: розрахунково-касове обслуговування юридичних та фізичних осіб, обмін валют, операції з платіжними картками, прийом платежів, грошові перекази (в тому числі - в міжнародній системі “Western-Union”), надання кредитів та консультаційних послуг щодо ряду ексклюзивних банківських продуктів. Партнерська угода з ВАТ “Рівне-авто” надає клієнтам можливість купувати автомобілі на первинному ринку за вигідними умовами кредитування.

Заслуговує на увагу також спеціальна пропозиція від “БРОКБІЗНЕСБАНКу” - ексклюзивна програма кредитування “Тепло і затишок - у кожний дім”, яка надає можливість вирішити актуальну для рівнян проблему - обладнання житлових та офісних приміщень індивідуальними системами опалення і водопостачання. Від звичайного споживчого кредиту програма відрізняється тим, що кредит оформлюється не лише на купівлю опалювальної системи (газового котла і комплектуючих), а й на оплату всіх послуг: проектування, монтаж і налагодження обладнання.

На презентації міського відділення №1 директор Рівненської філії АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК” Сергій ЛОГВИНЧУК запевнив присутніх - керівників найбільших фінансових партнерів філії та журналістів:

- Пріоритетом є забезпечення спільної вигоди в бізнесі та повага до бізнес-інтересів партнера. Так працює наш персонал в Києві, Рівному, Одесі, Харкові - 24 великих містах по всій Україні. Так будемо працювати і ми, керуючись девізом “Довіра. Досвід. Добробут” та спираючись на потужну універсальну фінансову установу, якою є АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК”.

Дуже швидко Рівненська філія АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК”, яка розпочала свою роботу у червні 2006 року, здобула довіру і повагу у більше ніж 100 клієнтів - фізичних і юридичних осіб. Як зазначив керівник міської сервісної компанії “Домова служба” Валерій ГУСАК, “Рівненська філія банку - це не лише установа, яка обслуговує рахунок клієнта, а справжній фінансовий радник підприємства. Зусилля її згуртованої команди професіоналів спрямовані не просто на отримання прибутку, а й на стабільну довгострокову співпрацю”.

09.11.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2006p. 
На головну сторінку